Betaalmethoden

iDeal 

U kunt het totaalbedrag overmaken via iDEAL. De verwerking van de betaling vindt direct plaats. Er worden geen betaalkosten in rekening gebracht.

Afterpay - achteraf betalen 

U kunt het totaalbedrag betalen na ontvangst van uw bestelling. U betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen direct aan AfterPay. Er wordt door ons €2,00. euro per bestelling in rekening gebracht.

Wat is AfterPay?

AfterPay voert voor Hulpmiddelenzorg.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Hulpmiddelenzorg.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard (VISA, MasterCard) 

Je kunt direct betalen met VISA card of MasterCard.

Overboeking 

U kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN nummer NL96 KNAB 0259 9584 68 t.n.v. Red Apple Dev onder vermelding van uw ordernummer. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt. Afhankelijk van de bank neemt de verwerking van uw betaling meestal niet meer dan uiterlijk 2 werkdagen in beslag. Er worden geen betaalkosten in rekening gebracht.

PayPal

Via PayPal kunt u betalen met uw creditcard of uw bankrekening. De verwerking van de betaling vindt direct plaats. Er wordt een toeslag van 3,5% over het totaalbedrag in rekening gebracht.

Sofort Banking
Vanuit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Belgie accepteren wij betalingen met uw DIRECTebanking / SOFORTBanking card. De meeste grote banken in die landen zijn hierbij aangesloten. Met DIRECTebanking / SOFORTBanking kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank, zoals bijv. paswoorden of TAN-codes. Als u reeds internetbankierder bent, dan kunt u direct gebruik maken van DIRECTebanking / SOFORTBanking zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Uw betaling wordt direct door uw eigen bank aan ons uitgevoerd en wij kunnen uw bestelling dus direct in behandeling nemen.